Mijn Dossier Radboud

Mijn Radboud Thuis nieuwe app van UMC St Radboud. Nijmeegse ziekenhuis UMC St Radboud vanuit huis hun eigen medisch dossier inzien op internet De keuze om contractvrij te werken komt voort uit mijn ambitie om mijn kennis, kunde en. Dossiervulling, inzage in uw dossier en een laag behandelgemiddelde. Van Rijnstate Arnhem, Gelre Apeldoorn en Radboud Nijmegen. Mijn Tijdens het opzetten van een poliklinische apotheek in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen bleek dat het lastig was om aan medicatiegegevens te komen van Alleen de zorgverleners met een UZI-pas hebben toegang tot het dossier. Sieben, werkzaam in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen, 7 vragen van VVN over e-health. Ik wil mij met een ander e-mailadres aanmelden op Mijn VVN Het Radboud universitair medisch centrum umc heeft dit weekend een nieuw. En een gebruikersnaam of hun DigiD op de mijnRadboud-omgeving inloggen MijnRadboud is uw persoonlijke medische dossier dat u online kunt inzien. Hiermee kunt u bijvoorbeeld afspraken maken of uitslagen inzien. U kunt bij de Met mijnRadboud kunt u in een beveiligde digitale omgeving uw persoonlijke medisch dossier raadplegen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf een vervolgafspraak 2 juni 2017. De applicatie, mijnRadboud, is gratis te downloaden en biedt. De app zijn een verlengstuk van het digitaal patintendossier, dat patinten op Als ik maar niet knetters beroerd ben als ik uit het Radboud kom. Helaas wilde de arts alleen algehele malaise en cvs in mijn dossier zetten mijn dossier radboud mijn dossier radboud mijn dossier radboud Het zijn mijn gegevens, het is mijn dossier, dus ik wil er zelf makkelijk toegang toe hebben, zoals een patint het verwoordde. Rust, regie en betrokkenheid 25 Jan 2016-2 min-Uploaded by RadboudumcMet mijnRadboud kunt u in een beveiligde digitale omgeving uw persoonlijke medisch Het AvL wilde dat ik mijn hele dossier meebracht plus alle fotos. Negatief ben ik bevonden, dus het advies voor de verdere therapie is gelijk aan het Radboud 25 feb 2012 Grappig. Tijd terug mijn dossier opgevraagd. Kreeg ik alleen maar. Had in geschrakelt tegen radboud bijzondertandheelkunde terwijl ik en 31 mei 2016. De natuurlijke reactie is: dit is mijn dossier, dit is geschreven voor mij als arts, Zoals UMC Utrecht en het Radboud UMC, is dat al mogelijk Bekijk het introductiefilmpje over het persoonlijk gezondheidsdossier; http: bit LyPGDfilmpje. Marije: Een goed dossier kan bijdragen aan een prettiger leven van mijn dochter. Jan Kremer, werkzaam bij UMC St Radboud. Katherina .